keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Koiralle koppa ja muuta näpertelyä

Tajusin tänään, mitä muuta tuunailuun ja muuhun näpertelyyn tarvitaan, kuin hyvä mielikuvitus.

1. Mies, jolla on pitkä pinna.
2. Isä, joka osaa tehdä mitä vain ja mistä vain. (ja jaksaa toteuttaa hienoja ideoita)
3. Mahtavat työkaverit

Näillä pääsee jo pitkälle. Se todistettiin myös tänään, sillä tässäpä on meidän koirille tehty nukkumalaatikko yläkertaan.


Meillä on makuuhuoneessa niin hento valaistus, että kuvasta ei saanut kovin hyvää. Väri on luonnossa harmaan vaalea. Laatikko tehtiin ihan yksinkertaisesti 80x60 lavasta, kahdesta kauluksesta ja vanerikannesta. Etuseinään sahattiin oviaukko, jonka jälkeen reunojen hionta ja laatikon petsaus. Lopuksi vielä valkoiset listat oviaukon reunoihin - valmis. :) Laitoin pohjalle vanhan räsymaton, ja pehmusteeksi vanhan peiton. Aika industrial tyylinen, mutta toimiva.

Koirat tutkivat koppaa kummissaan, mutta loppujen lopuksi Neiti oli rohkea ja kävi ensimmäisenä kokeilemassa.

"Hei hetkinen, se oli mun koppa."


 Päivän päätteeksi tehtiin vielä pojan kanssa paksusta pahvista, kankaasta ja niiteistä pari seinälle kiinnitettävää säilytystaskua. Toinen menee äidille synttärilahjaksi ja toinen pojan huoneeseen. Hän sai itse valita kankaat, joten yllättäen siitä mustaa mustalla, hämähäkkiä pääkallolla. Ajattelin tehdä vielä yhden alakertaan laskuille yms., mutta en osannut päättää kangas yhdistelmää.


Kerrankin poika söi iltapalaksi puuroa ilman suurempaa murinaa. Jess! Tuo mustaherukka-mansikkakeitto on ihan parasta mannapuuron kanssa!1 kommentti:

  1. Te olette taas olleet ahkeria :) ihania juttuja saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!