torstai 17. tammikuuta 2013

Pyykkituvan remontti viimein valmis!

Pari viikkoa sitten aloin remontoida meidän pyykkitupaa, tai no pyykkikoppero lienee oikeampi nimitys. Talomme on joskus ollut paritalo, ja tämän tila on ollut toisen puoliskon wc, jonne on aikoinaan tehty pyykinpesukoneelle paikka. Seinässä oli vanha peilikaappi, eikä muuta säilytystilaa. Kylmässä ulkoeteisessä on vielä siivouskomero, joten siivousvälineitä on ollut kahdessa paikassa.

Kyllästyin pyykkituvan hirveään väritykseen ja epäkäytännöllisyyteen, ja päätin maalata katon ja seinät, sekä sisustaa kopan uudelleen. Samalla siirsin kaikki siivousvälineet imuria lukuunottamatta sinne.

Uuden värityksen ratkaisia se, mitä maalin jämiä kaapista löytyi. Samoin kaikki pienkalusteet löytyivät varastosta ylimääräisenä. Uusia hankintoja oli vain suihkuverho takaseinällä, suihkupää ja valaisin kattoon. Tila on hurjan pieni, mutta loppujen lopuksi kaikki mahtui hyvin, ja pyykkitupa-siivouskomero yhdistelmästä tuli ihan toimiva.

Tässä kuvat komerosta ennen (ehdin jo ottaa peilikaapin alas seinältä ennen kuin muistin räpsäistä valokuvat):
Ja tässä kuvat jälkeen:

 


P.S Harvoin ostan uusia kenkiä, mutta tänään mukaan tarttui kahdet parit. Nahkasaappaita lähdin hakemaan, mutta alennuksessa oli niin kauniit avokkaat... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!