sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sunnuntain fiiliksiä ja pöllöjä

Niin se pidennetty viikonloppu taas vaan meni ja huomenna alkaa arki. Pidän kyllä työstäni, mutta ei lomailussakaan mitään vikaa ole...

Minulla on tuhat ja sata projektia kotona menossa, joten täällä riittäisi puuhaa pariksikin viikoksi. Nyt kun on puolitoista vuotta Sonnihaassa asuttu, alkaa olla aika selvillä, mitä pitää tuunailla ja remontoida. Tänne muuttaessamme remonttiahan ei juurikaan tehty, vain pojan huoneen yksi seinä tapetoitiin.

Vielä on ompelukoneelle ja saumurille paikka hakusessa, mutta luulen sellaisen tänään keksineeni. Pöytälevykin löytyi ullakolta, joten enää pitäisi raivata paikka tyhjäksi. 

Tänään sain kuitenkin makuuhuoneen viimein siivottua. Siitä valokuvia alkuviikosta, kunhan jaksan kuvat muokkailla esityskuntoon. Myös keittiön kaakelit saivat viikonloppuna uuden maalin ja liitutaulumaaliakin on vedelty vähän sinne sun tänne pojan kanssa. Tässä ensialkuun vähän kurkistusta siitä, mitä ollaan puuhasteltu:


Ai niin, pitää vielä mainita, että olen hurjan ylpeä siitä, että olen ihan itse saanut tänä viikonloppuna jalkalistat irti ja hyllyt porattua seinään kiinni!

Kävin päivällä myös järjestämässä kirppisloosiani, ja samalla kiersin paikan läpi. Pari suloista pöllöä nappasin mukaan.


Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

P.S Ystäväni taisi uhota aukaisevansa kuohuviinin, kun lukijoita on kymmenen. Kuuluukohan tapoihin, että jotenkin juhlitaan sitä, että edes muutama on löytänyt blogini? Itse olen kovin tykästynyt tähän, että saan kirjoitella ja valokuvailla, joten blogi on tainnut tulla jäädäkseen Sonnihakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!