sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Suurennuslasin alla kääpiöbullterrieri Diesel ja tiibetinspanieli Ninni

Meidän perheeseemme kuuluu kaksi alle kahdenvuoden ikäistä koiraa. Ensimmäinen tuli harkitusta ja toinen enemmänkin sattumien kautta.

Roayl Di Lux Golden Small but Precious ja Golden Tibs Jennica

Vanhempi koiramme on hieman reilu vuoden ikäinen tiibetinspanieli tyttö. Minun lapsuudenkodissani oli tiibetinspanieli, joten tuntui luontevalta ottaa tutun rodun edustaja. Ajatuksena oli myös, että koirasta olisi vähän seuraa pojallemme. Valinta meni nappiin: Ninni on mitä mahtavin pieni koira, joka nukkuu aika usein pojan sängyssä yöt ja makoilee sohvalla kun poika pelailee tai katsoo telkkaria. :) Pitkästä turkista huolimatta hoito on helppoa, turkki pysyy selvänä ihan itsestään. Toinen karvainen asukkaamme on seitsemän kuukauden ikäinen kääpiöbullterrieri Diesel.
Diesel on lähtöisin Virosta, Royal Di Lux kennelistä. Minulla ei itselläni ole minibulleista kokemusta kuin kyseisen kasvattajan koirista, joten ainut negatiivinen asia on hirveän hajuinen aamuhengitys! Rakkaalla siskollani on Dieselin veli sekä bullityttö Doris. Bullihepuleita (yritän joskus ottaa videokuvaa tästä hassusta riehaantumisesta) lukuunottamatta ovat mukavan leppoisia ja erittäin ihmisrakkaita otuksia. Erikoisen näköinen kuono ja enemmänkin viirut kuin pyöreän malliset silmät voi hämätä luulemaan koiraa vihaiseksi, mutta sitä nämä tuntemani bullit eivät todellakaan ole. Jos Diesel saisi valita, se lötköttelisi suurimman osan päivästä peiton alla sohvalla.
Säkäkorkeus tällä hetkellä n. 33 cm painoa 13,5 kiloa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!