lauantai 23. maaliskuuta 2013

Eteisen pellavaverhot + liikuntavarustepussi pojalle

Ihan ensimmäiseksi suuret kiitokset kaikille, jotka antoivat vinkkiä eteisen tekstiiliongelmaan. Pohdinnan jälkeen olen päätynyt käyttämään muutamaa annettua vinkkiä. :)

Eteiseen tuli siis pellavaverhot ja hakusessa on valkoinen puuvillamatto.Verhoista tuli juuri sopivan kevyet ja raikkaat! Tuunasin vielä hieman vanhaa verhotankoa: otin nupit pois ja vaihdoin kannattimet ihan tavallisiin hyllynkannattimiin, joiden päälle laitettiin vanha laudan pätkä. Sinne saa jotain pientä sitten esille kivasti. :) Verho pysyy ylhäällä ihan tavallisella juuttinarulla.
Seuraavaksi asiaan, joka aiheuttaa äidille ja isälle paljon harmaita hiuksia ja hammasten kiristystä... Ekaluokkaisen muisti. Huoh. Pojalla on milloin mitäkin hukassa tai väärässä paikassa. Olen yrittänyt vaikka ja mitä, mutta tuntuu, että mikään ei auta. Joka tapauksessa yksi liikuntavarustekassi on jo mennyt hukkaan, ja toinen on sen mallinen, että poika ei kuulemma saa laitettu varusteita sinne kunnolla. Tein eilen illalla pikaisesti uuden jumppakassin jämäkankaista. Ihan kiva siitä tuli, vaikka kankaat on ihan erilaiset.


Hauskaa viikonloppua kaikille!

P.S. enää tämä päivä aikaa osallistua arvontaa, sunnuntai illalla arvotaan voittajat! :)

7 kommenttia:

 1. Oi, mikä pussi! :-) Aivan ihana! :-) Ja verhot! :-)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Teidän eteinen on niin ihanan valoisa, ja raikas!
  Hyvin sopii juuttinaru pellavan kanssa,kaunis! ♥

  Ihana liikkapussi!Ja tuo unohtelu ja tavaroiden hukkaaminen on meilläkin niin tuttua. Tytöllä on jatkuvasti kamat ympäri taloa ja aamuisin niitä sit haetaan kiireessä :)
  Se on se ikä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Lohdullista kuulla, että muillakin on samaa ongelmaa! :)

   Poista
 3. Arvontaa odotellessa! ;)
  Ja hei, sinulle tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!