perjantai 15. maaliskuuta 2013

K:n monet merkitykset...

Heips! Piti tulla pikaisesti laittamaan tänne muutama kuva meidän yläkerran portaiden "yövalosta".  Hankin tuon valon OnnenOvesta jo vähän ennen joulua. Olisin alunperin halunnut M -kirjaimen, mutta sellaista ei ollut saatavilla. K niin kuin Koti kelpasi yhtä hyvin. :) Kirjain matkusteli kotonamme vähän siellä sun täällä, mutta on nyt löytänyt paikkansa yläkerran portaikon yövalona. Tuo juuri sopivasti valoa ja näyttää hauskalta.
 

Kotia tämän hienon K -kirjaimen oli alunperin tarkoitus merkitä, mutta se kotiutui meille juuri pahimpaan koiranpentu vaiheeseen... Joten poikakin osaa jo vieraille kirkkaalla äänellä selventään, että tuo on K niinkuin kakka... (...ja ylpeä äiti yrittää äkkiä kääntää puheenaiheen jonnekin muualle, "mitä on taas tullut lapselle opetettua...")

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. On kyllä kiva K teillä! HIh, ja teidän poitsulla ihan mahtavat jutut! :)
  Minäkin olen meille koittanut valokirjainta metsästää, vielä ei vaan ole sattunut sopiva kohdalle.
  Kivalle näyttää teidän portaikko muutenkin! :)

  Kivaa viikonloppua sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Valokirjaimia ei niin kovin paljoa olekaan tarjolla. :)

   Poista
 2. Vihdosta viimein pääsin tänne lueskelemaan.. Kivalta se K vaan teillä näyttää :) Olen itsekkin avannut blogin. Kovasti siinä vielä menee aikaa kun etsii ja pohtii, että miten sinne mitäkin laitetaan. Mutta eiköhän se siitä ajan kanssa... Noita kirjaimia on vielä joitakin jäljellä, että jos joku muu huone kaipaa omaansa ;) Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!