lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen mökillä

Toista päivää ollaan nyt mökillä, ekaa kertaa talven jäljeltä, ja nyt alkaa tupa olla aika siisti. Talven aikana tehtyjä kirppislöytöjä ja muita ostoksia on laitettu paikoilleen ja vähän käytiin lisääkin shoppailemassa. Onko Kotimasku kellekään tuttu paikka? Mökillä ollessa tulee aina silloin tällöin poikettua, kun sellainen löytyy noin 15 kilsan päästä. Siellä on aika iso valikoima sisustuskrääsää. Aina jotain pientä tarttuu mukaan... :D
 Pallo-kulhot hankittiin tänään Kotimaskusta. 

 Hauskat puhelimen säilytys lokerot ostin jo viime kesänä, mutta vasta nyt löysivät paikkansa. Vielä kun muistaisi puhelimen tuohon laittaa... :)


Aikaisemmin hankkimani talo löysi paikkansa mökiltä. Vielä siihen ei mitään laitettu, mutta veikkaampa, että kesällä siitä löytyy ruuveja, nauloja ja muuta todella esteettisesti kaunista...

 Suurin osa hyllyn tavaroista on kirppikseltä. Ja itse varastohylly on Honkkarista. Ostettu silloin kun Masha (Sulaa suklaata, kaatuneita kahveja) blogista vinkkasi, että kyseiset hyllyt ovat tarjouksessa! (No, kun halvalla sai ja se näyttääkin niin kivalta...)

Täältä muuten puuttuu jotain, mikä kotona ollessa on ihan normaalia. Taustahäly nimittäin! Täällä on oikeasti hiljaista. ♥ Hiljaisuus yllättää joka kerta pitkän mökkeily tauon jälkeen.

Rentoa viikonloppua ja pääsiäistä kaikille! ♥

8 kommenttia:

 1. Oikein iloista pääsiäistä myös sinne! :-)

  Aivan ihanat pallo kipot! :-D Nam!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, oikein mukavaa mökkeilyä:)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania aarteita koko mökki täynnä!
  Ihana varmasti päästä nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta, ja vielä noin kauniiseen paikkaan. ♥

  Nauttikaa olostanne! ♥

  VastaaPoista
 4. Kivaa tavaraa teillä siellä. Nauttikaa aurinkoisista päivistä ja hiljaisuudesta!

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu :-)
  Kauniin näköistä mökillänne, tuo totaalinen hiljaisuus on tosiaan yksi asia, mihin mökillä kiinnittää huomiota sekä siihen, että katuvalot puuttuvat = tähtiä on "miljoonia".

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! :)

  Tähtiä todellakin on maaseudulla miljoonia. Mietittiin itse asiassa tuota lauantai iltana. Kotona niitä näkyy vain muutama, mutta mökillä taivas on aivan täynnä. :) Kaunista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!