torstai 21. maaliskuuta 2013

Ruostepilkku

Olen ihastunut industrial tyyliin kovasti, mutta en oikein tiedä miten sitä saisi istutettu meille. Päädyin laittamaan ihan pienen yksityiskohdan, nyt ainakin alkuun. Kävin nimittäin töissä jätelavoja dyykkaamassa ja löysin sopivan levyn palasen. Pojat töissä vielä taittoivat siihen reunan. Kotona puhdistin levyn ihan kevyesti ja suihkutin mattapintaista lakkaa päälle.


Olethan muistanut osallistua arvontaan? Vielä hetken ehtii. :)


Kuinka monelle Metsäkylän navetta on tuttu paikka? 
Siellä voisi kierrellä vaikka miten kauan: vanhoa tikkaita, ikkunoita, ovia ja vaikka mitä! Sunnuntaina siellä järjestetään toisen kerran Pääsiäismarkkinat. Myyntikojuista löytyy käsityötä ja herkkuja, sekä itse Navetan puoli ja kahvila Leivintupa on auki. Paikka sijaitsee Hämeenlinna lähellä. Kannattaa ehdottamasti käydä poikkeamassa, jos tulee mahdollisuus! Mä olen jo ilmoittanut, että vaikka olen myyntikojun takana sunnuntain, niin haluan ehdottomasti käydä kiertelemässä Navetan! Täytyy pitää peukkuja, että sunnuntaina on kiva ilma. :) 

Lisätietoa Metsäkylän navetasta löytyy täältä (klik)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti vinkistä! :-) Upeaa! :-) Varmasti hieno paikka!

  VastaaPoista
 2. oikein kivaltahan tuo näyttää :) Ja onhan se materiaalina kestävämpi kuin vaikkapa puu... Jos vaikka innostut yrttejä kasvattamaan tuossa ikkunalla, ja vettä roiskuu kastellessa pinnoille ;)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvän näköinen ikkunahylly.

  VastaaPoista
 4. Ompa mageen näkönen!
  Mua kans kiehtoo sama tyylisuunta, ja tosi hankala on löytää omaan kotiin sopivia juttuja!
  Hylly on hieno! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!