tiistai 16. huhtikuuta 2013

Pesuaineostoksilla...

-Tarvitsisin jotain tosi vahvaa pesuainetta laminaattilattialle, joka vie hajun ja pöpöt
- Laminaatille ei suositella kovin vahvoja aineita, tämä esimerkiksi on vahvasti desinfioiva ja sisältää  klooria, mutta sitä ei suositella laminaatille
- Mut lattioille kuitenkin?
- Voihan sillä kaakelilattiaa...
- No, mä otan sitten sen!

Eli Sonnihaan tuvassa on tänään pesty lattioita vahvasti desinfioivalla klooria sisältävällä pesuaineella. Silmät kun laittaa kiinni, niin voi kuvitella olevansa uimahallissa. Mut eipähän haise koiran pissa!! Niin ja matothan ovat muuten edelleen ulkona... Räsymatot ajattelin laittaa yksitellen pesukoneeseen ja muut saavat odottaa kesää.

Onko jollain jotain hyviä vinkkejä, mikä olisi oikeasti hyvää lattianpesuainetta?
Vaikka uimahalleista tykkäänkin, niin ei tätä kovin usein jaksa haistella... 

Huoh. Kyllä koirat on sitten mukavia. Mä toivon, että meillä olis nyt vihdoin molemmat niin sisäsiistejä, että tänään olisi ollut viimeinen tälläinen siivous. :)
 
8 kommenttia:

 1. Onko siellä merkattu mattoja? ;D No, voihan! Mä en noista lattiapesuaineista osaa sanoa oikeen mitään, kun itse käytän mäntysuopaa. Se ainakin tehoaa ja jättää jälkeensä puhtaan tuoksun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu, tai oikeastaan kaikki mahdollinen on merkattu.... :D

   Mäntysuopaa en muuten tullut edes ajatelleeksi! Pitääkin testata.

   Poista
 2. Mäntysuopaa miekin oisin suositellut. Sillä aina mei koirien pentuaikana lattioita luuttusin.

  VastaaPoista
 3. Meillä tykätään välillä Kiilto merkkisestä Laminaatin voimapesusta. Joka viikkoiseen käyttöön se on turhan stydiä tavaraa, mutta joskus sillä on hyvä mopata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisen lattianpesuaineeseen en ole törmännytkään. Tota voinee sitten käytttää ennen niitä laminaatin kiillotusaineta. Pitäisi yrittää hieman tuota vanhaa laminaattia yrittää elvyttää...

   Poista
 4. Me pestään lattioita ihan perus kielon tuoksusella ajaxilla, siitä tulee mielettömän hyvä tuoksu. Ostin myös mustista ja mirristä just viime viikolla jotain puhdistusainetta minkä pitäis hajottaa bakteerit tms matosta ja estää koiraa merkkaamasta samaa kohtaa uudelleen. Se aine ainakin poisti hajun mato(i)sta todella hyvin.

  VastaaPoista
 5. No Hei!
  Olen lueskellu blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti...Mahtavia juttuja ideoit uusista ja varsinkin vanhoista "aarteista"; ihania.
  Puhdistukseen suosittelisin Tolua. Meillä se on jatkuvassa käytössä (puulattia),sillä saa myös kasveista kirvat yms. tuholaiset "myrkytettyä" vaikka luonnon tuote. Myös suositellaan pentuajan vahinkojen siivoukseen ettei jää hajumerkkejä pissasta... Olen lueskellut asiasta(paljastan nyt) kun meille tulee Japsi-tyttö kuukauden päästä; häpi,häpi,häpi :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!