perjantai 3. toukokuuta 2013

Kevät on ihka oikeasti tullut Sonnihakaan! ♥ ♥ ♥

Heippa kaikille pitkästä aikaa! Tai en tiedä onko viime postauksesta nyt niin pitkä aika, mutta siltä se minusta tuntuu.

Suuri kiitos tsemppaus kommenteista viime kertaiseen postaukseen pennuista. ♥ Nyt näyttäisi siltä, että kaikki on hyvin. Narttu voi hyvin, on paranemaan päin ja pennut kasvavat. Silmät olivat auenneet eilen. :)

Olen viikolla räpsinyt kuvia sieltä sun täältä, mutta tässä parhaat palat Sonnihaan keväästä. :) Ihastelin monessakin paikassa pirteän keltaisia tyynyjä, mutta piheys iski ja hain kangaskaupasta muutaman palasen kangasta ja ompelin päälliset itse. :)

 
 

Jokin aika sitten kirppikseltäni ostamani lamppukin löysi paikkansa. :)


Ruokahuoneeseen ostin eilen SPR:n kirppikseltä uudet verhot. Olivat suoraan oikean mittaiset, joten ei tarvinnut edes ompelukonetta kaivaa esiin!

 


 
 

Viime kesänä isäntä ei antanut laittaa tätä tonttua etuoven portaille, mutta tänä vuonna mä olin nopeampi! Ha haa! :D Onhan se vähän kumma, mutta toivottaa vieraat tervetulleeksi hyvin meidän kotiin sopivaan tyyliin... :D


Tänään kipaisin myös postista uuden talolyhdyn, jonka ostin Stella Vaniljan Seijalta. Kiitos kaupoista! :)

 
Huomenna olisi tarkoitus ajella tämän pikku-fretin kanssa Tampereelle koiranäyttelyyn. :) Jos suinkin aikataulut antaa periksi, niin kierrän Onnen Oven kautta. Muutama pieni sisustusjuttu olisi mielessä, joita Onnen Oven fb-sivuilla ihaillut. :)
 
Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Keltainen piristää kummasti! Pieninä väriläiskinä menisi minunkin kotona kesällä. Tonttu on ihan huippu! Ehdottomasti etuovelle! :D Menestystä näyttelyyn!

  VastaaPoista
 2. Aika hauska tuo patsas :)
  Mä muuten bongasin ihan samanlaisen talolyhdyn taannoin Valintatalon alekorista :D

  VastaaPoista
 3. keltaiset tyynyt tuo mukavasti kevään sisälle, ja toi tonttu voi jee et usko miten täällä nauretaan:) mainio.

  Hyvä että emo ja pennut selvis, ja voivat hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat keltsit tyynyt! :)
  Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!