sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mökkihöperöt puuhastelee...

Loma takana ja koulutuspäivät edessä. Blääh. Mä yritän piristää itseäni syömällä Daim kakkua, mutta ei tunnu auttavan. Onhan se kiva, että arjessa on vaihtelua, mutta nyt mulla on joku pahainen kotona nyhjäämis vaihe menossa... Huomenna siis aikainen lähtö ja pari päivää menee tiiviisti esimiesvalmennuksessa: viestintää, työsuhdeasioita jne. Toivottavasti oikea fiilis löytyy paikan päällä, ja tuon mukanani hyödylistä tietoa. :)

Mökillä on puuhasteltu monenlaista loman aikana. Niistä ensimmäiseksi esittelen meidän hienon tervetuloa -portin. Tämän tekemiseen ei ole käytetty mitään malleja tms., vaan isäni omasta päästään hitsaili harjateräksestä. Olisittepa nähneet peräkärrykuorman, jolla harjateräkset tuotiin läheisestä rautakaupasta... :D En edes kehdannut kuvaa ottaa...
Vietin aikaa myös meidän saumuri-ompelukone nurkkauksessa ja tein grillikotaan lattiatyynyn. Vanhat sokerisäkit ovat juuri passeleita tuollaiseen käyttöön. Näitä sokerisäkki tyynyjä myytiin viimeksi käsityömarkkinoilla iso kasa, mutta vielä riittää myyntiinkin. :)


 


 

Kaiken huipuksi poika oppi jo hiukan heittämään virveliä! :)
 
 
 

 
Reipasta viikkoa kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Miten ihana tervetuloa-kyltti ja uniikki :) Mahtava ajatus!! Oikein hyvää loppuviikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!