torstai 15. elokuuta 2013

♥ Bullin bulli tyyny ♥

Vielä yksi ihana juttu lomareissulta on esittelemättä. Ostin Porvoosta meidän sohvalla uuden tyynyn! Ei ehkä ihan nappiin meidän värien kanssa, mutta oli vaan niin suloinen! Ja meidän mukavuudenhaluinen Dieselkin tykkää kovasti. ♥
 
 

Tämä on tyyny on putiikista nimeltä Kretuliini (klik). Nettikauppa on myös aukeamassa jossain vaiheessa, joten saattaapi olla, että jotain muutakin suloista bulli painatuksella pitää saada... Valikoimassa oli pieniä pussukoita, kasseja ja tyynyjä erilaisilla kuoseilla. Muistelisin, että ovat ruotsissa kierrätysmateriaalista valmistettuja. Korjatkaa, jos joku tietää / muistaa paremmin!


Ostin Kretuliinista myös pari pirteän väristä muovista lautasta sekä nivaskan voileipäpapereita.


Nyt on ensimmäinen työpäivä loman jälkeen takana ja pakko todeta, että ei se nyt niin paha ollut, mitä kuvittelin. Pojan koulukin on alkanut ihan mukavasti ja kirppisloosikin tuli tänään täytettyä. :)

Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus suunnata sienimetsään ja hakea muutama syyskukkanen pihalle. Meillä muuten omenat tipahtelevat puista, mutta eivät ole täysin kypsiä. Harmillista!

Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!