lauantai 17. elokuuta 2013

Näistä on kiva lauantai tehty!

Tänään on ollut sateinen päivä, mutta ei se ole haitannut oikeastaan lainkaan. Aamulla käytiin ystävän kanssa ulkoiluttamassa koiria metsissä. Se on kyllä ihan parasta ajanvietettä, vaikka joutuukin kymmenisen kilometriä ajamaan, että pääsee kunnolla pois kaupungista ja uskaltaa päästää koirat vapaaksi! Vesisade alkoi jo heti lenkin alkutaipaleella, joten kastuttiinkin ihan kunnolla. Mutta sitä paremmalta lämmin kahvi maistui lenkin jälkeen!

Huomasin myös tänään, että olen päässyt yli kesä-loppuu -mökötysvaiheesta, eli mun puolesta tunnelmallinen syksy saa tulla! Voi miten ihanaa syksyisen kuulakkaassa säässä onkaan ulkoilla.

Lenkin jälkeen käytiin vielä kurkkaamassa yhdessä sisustusputiikissa, josta ostin rouhittavaa suolasekoitusta. Joukossa on mm. valkosipulia, laventelia ja rosmariinia.

Loppupäivä olikin vain oleilua. Sen verran uskallettiin ulos, että käytiin siskoni luona kaffella ja ostamassa leffavuokraamosta irtokarkkeja. :D


6 kommenttia:

 1. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! :) "salasuola" näyttää aivan ihastuttavaltq, ilikiää pöytään nostaa!
  Minulla myös grandeluokan syksy tulee möks alkaa olla vihdoin ohitse. On ihanaa kun tulee syksy, arki ja kesä on ohi, kaikki aikanaan. :)
  Ihana muuten edellisen postauksen samis tyyny. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, ja testasinkin sitä eilen ja vaikutti tosi hyvältä suolasekoitukselta!

   Niimpä, ja toisaalta arjen puuhatkin tuntuu touhukkaan kesän jälkeen mukavilta. :)

   Poista
 2. Ja yhtämukava sunnuntai perään :-)

  Tuo 21tapaa pilata avioliitto oli kyllä hyvä, käytiin se elokuvissa katsoo! :-)

  VastaaPoista
 3. Sadepäivissä on mun mielestä oma lumonsa. Viikon kun putkeen sataa ja on harmaata, sellaisesta ei ole tietoakaan, mutta noin muuten sadepäivä on jotenkin salliva, juuri sellaiseen lokoiluun ja oleiluun sopiva.

  Syksy on tullut, siitä ei pääse mihinkään, mutta aikansa kutakin ;) Syksyssä on omat ihanuutensa ja ainakin mulla juuri se vuodenajan vaihtumisen aika on aina virkistävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten on! Sadapäivänä on niin kiva olla sisällä ja laiskotella. :) Kesä on ihanaa aikaa, mutta vaihtelussa on sitä jotain. Puuhat vähän vaihtuu ja tykkään kovasti juuri syksyn raikkaasta ilmasta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!