perjantai 22. marraskuuta 2013

Bling-blingiä oksiin + juoksukoulun kuulumisia

Leppoisaa perjantai iltaa lukijoille! :)

Täällä on taas virkkuukoukku viuhunut tiuhaan tahtiin, kahdestakin syystä. Ensimmäinen on tietenkin se, että olen kovin tykästynyt virkkaamiseen. Toinen syy onkin sitten hieman kummallisempi... nimittäin iltaisin on pitänyt saada käsille jotain tekemistä, jotta ei tule käytyä jääkaapilla... Joo-o, juuri näin. Innostuin nimittäin parantamaan kuntoa vähän tavoitteellisemmin, ja sitä myöten tuli pieniä viilauksia ruokavalioon. Juoksukoulu eteni ensin hyvin, mutta sitten vanha ongelma nimeltä nilkat alkoivat pistää vastaan. Minä en kuitenkaan luovuttanut, ja nyt alkaa taas sujua hieman paremmin. Samalla innostuin kuntoilusta enemmänkin, ja nyt minulla on saliohjelma (ja hillittömän kipeät lihakset...) sekä ruokavalio mietittynä uudelleen. Toiveena olisi kunnon parantuminen, eikä olisi pahitteeksi vaikka painokin vähän tippuisi. Tai vähän enemmänkin... :D

Kaurapuuro ja jäiset mustikat ovat muuten aika herkkua!


Viime viikon loppuna poikkesin pikaisesti kangaskaupassa ja samalla ostin muutaman kirkkaan "timantin". Hieman bling-blingiä oksiin.

Eteisessä on vanha kannu, johon keräsin metsäreissulta muutaman oksan.


3 kommenttia:

 1. Ihana yhdistelmä, bling bling ja naturel oksat ;-)
  Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuullostaa elämäntapa muutos. Itse tein myös sen silloin juoksemisen aloitettu sekä salin ja jumpat nyt syksyn tullen. Projektilla olen nyt päässyt -11kg tulokseen ja terveellisempään ja elinvoimaisempaan elämään. Mun makean himo muuten lähtee ihanilla aamu ja ilta smoothieilla! :)
  Blingi oksat ovatkin mainio idea, ihana ja varmasti antaa vähän väkettä pimeällä. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kuntoiluun,se kannattaa aina, pelkällä kävelyllä ja ruokamuutoksella olen tiputtanut jo 15 kiloa, hiukan yli vuodessa.
  Ihanat nuo pienet kristallit antavat sopivasti sitä säihkettä ja kimallusta.
  Ihastelen tuota kastelukannua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!