tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluisia yksityiskohtia: vanha kelkka, piparkakut oksalla ja talo

Kyllä se joulu vaan alkaa lähestyä, ja Sonnihaassa alkaa valmistelutkin olla valmiina. Ensi viikonloppuna olisi vielä tarkoitus hieman siivoilla ja laittaa loputkin joulukoristeet ja tyynyt paikoilleen. Meillä ei joulusta otetaan mitään stressiä, mutta tykkään kyllä puuhastella monenlaista.

Olen ihan unohtanut kertoa, että tein kivan löydön fb:n kirppikseltä muutama viikko sitten. Vanhan kelkan! Ei tuolle mitään oikeaa käyttöä ole, mutta näyttää kivalta... Eikä Nissekään voi jatkuvasti tuossa majailla, koirathan repisivät sen osiksi alta aika yksikön... 
Käytiin viime viikolla kiertelemässä porukalla kauppoja ja kaffella. Löydettiin eräästä sisustusputiikista suloinen pieni talo. Tai oikeastaan poika sen löysi. Oli sen verran erikoinen tilanne (8-vuotias suostui ylipäätään tulemaan sisustuskauppaan, ja vielä löysi sieltä jotain kivaa!!), että pakkohan sellainen oli meille hankkia!
 

 
Tehtiin pojan kanssa jokaiselle omat piparkakut ja laitettiin ne sellofaaniin ja oksaan roikkumaan. Koirillekin on omansa, vaikka eivät piparkakkuja syökään! Samalla kertaa tehtiin piparkakkutalo, mutta sitä ei kehtaa kuvailla. Siihen on ilmeisesti viime aikoina riehunut myrky iskenyt: ovi puuttuu, puolet piipusta, kuusi on kadonnut pihalta kokonaan ja katto on irronnut. Tämä myrsky tosin muistuttaa enemmän pientä, ahnetta poikaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!