lauantai 13. joulukuuta 2014

Kuusen mallinen tuikkulyhty + karva-kaveri esittäytyy ♥ ♥

Kävin pitkästä aikaa kirppiksellä, ja miten suloinen tuikkulyhty sieltä löytyikään!
Me onkin tämä päivä oltu koko ajan vauhti päällä. Oltiin tiibetinspanieli Ninnin kanssa päivällä Suomen Karva-Kaverit ry:n testissä. Ninnistä tulikin tänään virallisesti karva-kaveri, ja nyt päästään aina silloin tällöin ilahduttamaan ihmisiä vanhainkodeissa, lasten tapahtumissa tms. Kivaa! 


Iltapäivällä oltiinkin sitten valmistelemassa pojan joukkueen huomista säbän kotiturnausta. Hienosti saatiin porukalla valmistelut tehtyä. Huomenna ollaan sitten heti aamusta keittelemässä kaffetta buffettiin. Onneksi löysin pari viikkoa sitten sopivan kokoisen kylmälaukun, nyt saa koko päivän turnauksiin otettua vaikkapa salaattia mukaan sen perinteisen ruisleivän sijaan. 

Jos jollain on hyvä vinkkejä, mitä tuollaisiin koko päivän tapahtumiin voisi pakata eväiksi, sekä äidille ja isälle, että junnulle, niin ideoita otetaan erittäin mielellään vastaan!


8 kommenttia:

 1. Kauniin tuikkulyhdyn löysit.. krapsutuksia karva-kaverille, kunnioitetta työ hällä:)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle karva-kaverille, heitä tarvitaan.
  Tuo pieni kuusi on mielettömän kaunis. hyvän löydön teit.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli joskus tuollainen kuusi-lyhty, tai ainakin melkein samanlainen. Sille kävi niin onnettomasti, että kun poltin siinä kynttilää niin halkesi palasiksi kuumuudesta :( Silloin ei tainnut vielä led kynttilöitä ollakaan, sellainen varmaan olisi käynyt. Toivottavasti sinun kuusesi on toista maata :) Ihana karvakaveri! meillä olivähän saman näköinen hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, ei tullut edes mieleen, että tuo kuusi ei kestäisi. Täytynee laittaa sinne led kynttilä ettei hajoa. Kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Tuo Ninni on niin suloinen! Ihana kaveri:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!