perjantai 10. huhtikuuta 2015

Laiturilla kirja ja Raumalainen Kodinonni

Minulla oli kunnia saada olla kutsuvieraana raumalaisen sisutusliikkeen Kodinonnen iltaan, jossa oli esittelyssä kevään uutuuksien lisäksi hiljaittain ilmestynyt kirja Laiturilla. Ilta oli tosi kiva, oli hauska tavara muita bloggareita ja ihastella myymälän valikoimaa kaikessa rauhassa. Hyvän ruuan ystävänä pitää myös kehua illan tarjontaa: pieniä cocktailpaloja, jotka Johanna oli itse meille valmistanut. Nam!  Ja pitihän minun tietenkin ostaa tuo Laiturilla kirja!

Kirjassa on esitelty mökkejä ja huviloita Satakunnan alueelta. Paljon kauniita kuvia, mutta myös vinkkejä ja faktaa. Kirjasta on saatu todella tunnelmallinen. Suosittelen lämpimästä hankkimaan, jos mökit ovat lähellä sydäntä. Lisätietoa kirjasta löytyy kustantajan sivuilta eli täältä (klik).


Kirjaa olivat esittelemässä Kodinonnen yrittäjän, Johanna Närvän lisäksi kirjan kirjoittajat Johanna Lehtinen ja Tanja Hakala.


Teille, joille Kodinonni ei ole ennestään tuttu, niin lyhyesti Kodinonni on täyden palvelun sisustusliike. He tekevät sisustussuunnitteluja ja valikoimassa on kaikkea tapeteista ja kankaista servetteihin ja Nicolas Vahén tuotteisiin. Jos Raumalla päin liikutte, niin kannattaa ehdottomasti poiketa. Lisätietoa löytyy heidän sivuiltaan (klik).

Valokuvasin hieman kevään tarjontaa, ja muutama juttu jäi hiukan nakertamaan... Pitäisikö sittenkin käydä ostamassa...


Ensimmäinen mietityttämään jäänyt juttu on tuo iso, valkoinen tarjotin. Tykästyin siihen kovin! En ole vielä keksinyt mitä sillä tekisin. Tais jos ostaisi vähän pienemmän? Hmmm...

... ja sitten nämä isot, valkoiset purnukat, Tykkään!
Olohuoneeseen olen miettinyt uusia verhoja, ja bongasin juuri siihen sopivaa kangasta, eli sitä pitää mittojen kera käydä ainakin hakemassa.

14 kommenttia:

 1. Hauskaa huomata, että vaikka samojakin asioita on kuvattu, silti toisen kamera poimii mukaan asioita, joita ei itse huomannut paikan päällä ollenkaan :)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä kauppa, oikia sisutajan taivas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ostettavaa löytyisi vaikka millä mitalla, mutta hieman hillitä. :D

   Poista
 3. Oli mukava tutustua sinuun :o) tutustun myös blogiisi jonain päivänä oikein ajan kanssa! Mukavaa viikonloppua :o)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä niin kiva tavata ihanassa illanvietossamme<3 Ehditkin ottamaan paljon kuvia, minulla kamera käyttö melkein jäi muun fiilistelyn jalkoihin:) Toivottavasti saamme aikaiseksi blogitapaamisia jatkossakin:)
  Ihana postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Toivottavasti saadaan tapaaminen aikaiseksi. :)

   Poista
 5. Hei! Olin samassa illassa kanssasi ja nyt löysin sattumalta sinun blogisi. Liityin heti jäseneksi, sillä sinulla on mielenkiintoinen ja kiva blogi. Keittiöremppainnostus tuli heti, kun lukaisin muutamat postaukset aiheesta. Paikallistin teidän talon samalle asuinalueelle, jossa olen itse nuoruuteni asunut. Ihan parasta seutua... Blogitapaamista odotellessa!!! T: Satu (Satuelämää- blogin takaa)

  VastaaPoista
 6. Kiva, tervetuloa. :) Kävin jo sinun blogiasi kurkkimassa. :)
  Alue on kyllä tosi kiva ja tunnelmallinen, ollaan viihdytty tosi hyvin!

  VastaaPoista
 7. Hei Heidi ja kiitos mukavista kuvista ja sanoista sinullekin! Ilta sujui meidönkin mielestä niin mukavasti, mukavia innostuneita ihmisiä oli talo täynnä! Nähdään jälleen!

  VastaaPoista
 8. Kodinonni on niin ihana liike, sinne voisi jäädä asumaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!