maanantai 25. toukokuuta 2015

Pieni yrttimaa lavakauluksien ja vanhan ikkunan suojissa

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Ihanaa, kun on lämmintä ja aurinko paistaa. Meillä kesä aloitetaan ottamalla matot pois lattioilta ja viedään mökille odottamaan pesua. Mä olen tehnyt näin jo useamman vuoden ajan, kun tuntuu että kesällä tulee koirien mukana niin paljon enemmän roskaa. Tämä järjestelyä helpottaa siivousta kummasti!

Viimeistelin viime vuonna laittamani yrittilaatikon kesäkuntoon. Istutin tilliä lipstikan ja persiljan kaveriksi. Laatikon reunalle laitoin vielä valkosipulin makuisen yrtin. Ihan uusi tuttavuus minulle.

Viime vuoden rikkoutuneesta ikkunasta viisastuneena pyysin isäntää laittamaan tällä kertaa ikkunan kiinni jotenkin. Nyt pitäisi pysyä!

Kannoin vielä pari ylimääräistä teholavaa odottamaan yrittipurkkeja, jotka ovat vielä sisällä idätyksessä. Ovat sitten vähän korkeammalla, eivätkä koirat pääse niitä tuhoamaan.
Salaatin saisikon jo vielä ulos jatkamaan kasvua.


1 kommentti:

  1. Kivalta näyttää. Odotan myös, että pääsen pihalle istutushommiin. Mitään suureellista en ole ajatellut laittaa, mutta jotain yrttikokeiluja olen ajatellut kasvattaa, tosin joudun ilmeisesti oikaisemaan suoraan kaupasta ostettuihin yrtteihin... Muutama päivä ja sitten lomalle ja reissulle, sen jälkeen on tuon pihan vuoro... Mukavaa loppu viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!