maanantai 13. heinäkuuta 2015

Emalikipot ja uusi arkkupenkki mökille

Meillä on kuulkaas taas tänä kesänä tehty mökillä pientä remonttia. Kuten jokainen kesä. ;) 
Ensin maalattiin käytävän kiviseinä vihreäksi ja sitten siihen rakennettiin koko seinän mittainen arkkupenkki. Sinne saa kätevästi tavaraa säilöön. Samalla kun etsiskelin Pinterestistä ideoita mökin sisustukseen, törmäsin emalikipoista tehtyyn, roikkuvaan kippojuttuun. Löysin Huittisista vanhan tavaran liikkeestä pari tosi kivaa emalikippoa edullisesti, joten... Kivalta näyttää ja sopii hienosti vihreän kiviseinän pariksi. Ostin muuten samasta liikkeestä pitkiä räsymattoja mökille ison kasan, 10 euroa per kappale. Ei paha lainkaan. Olivat vielä mäntysuovan hajuisia,tosi siistejä ja puhtaita. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Ihana arkkupenkki. sinne mahtuu paljon tavaraa ja sen päällähän voisi vaikka ottaa nokoset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kummasti arkku on jo näin pian ihan täynnä. :D

   Poista
 2. Onpa komea arkkupenkki! Mikäs teillä on muuten työnjako näissä hommissa? Kumpi tekee ja kumpi suunnittelee vai toimitteko tiiminä? Pukkaa näitä projekteja olemaan näköjään vähän joka mäessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suunnittelen ja otan sitten maalausvaiheessa osaa toteutukseen. Mieheni ja isäni yrittää sitten parhaansa mukaan toteuttaa mun ideoita. :D Vielä ei heillä ole mitta tullut täyteen...

   Poista
 3. Mahtava penkki kunnon puusta! Remppaehostusprojektit ovat pinnalla täälläkin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!