lauantai 29. elokuuta 2015

Remonttisuunnitelmia: vähemmän on enemmän?

Pitkästä aikaa täällä taas! Viime viikot on menty hullun tavalla edestakaisin, taas on niin monta juttua menossa samaan aikaan. Kuitenkin, ollaan vähän ehditty miettiä, että talvella aloitetaan vähän isompi remontti. Pientä remonttia täällä on tehty koko ajan, mutta seuraavaksi pitäisi tehdä yksi makuuhuone lisää sekä remontoida kylpyhuone.

Pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin luopua ruokahuoneesta. Vaikka se onkin hirmuisen kiva, niin sillä on kuitenkin suhteellisen vähän käyttöä. Eli siihen tehdään meidän makuuhuone, yläkerta jää pojan valtakunnaksi. Eli toisin sanoen jotain peli/tv-huonetta sinne ollaan kyhäämässä. Ja sitten se kylpyhuone. Huoh. Iso homma, mutta onneksi ollaan jo ehditty vuosien varrella sitäkin harjoittelemaan. Varovasti olen jo miettinyt, millaisia sävyjä sinne laittaisi. Meillä on ollut aika värikästä, mutta nyt kiehtoisi joku alla olevan kuvan tyyppinen ratkaisua. Seiniin isoa valkoista laattaa ja vähän mustaa sekaan.

Enkelt och snygg sätt att lösa fallet i duschen genom att låta samma mosaik löpa över golv och vägg.

(Kuva: Pinterest)


Näitä remonttiasuunnitelmia miettiessä, tulee samalla ajateltua omaa sisustusmakua. Vajaa pari vuotta sitten karsin meiltä kovasti tavaraa pois, ja nyt tuntuu, että vieläkin voisi vähentää. Mä itse asiassa myinkin jo puusohvan pois tulevan makuuhuoneen tieltä. Olisi niin paljon helpompi siivotakin, kun huonekaluja ja tavaraa olisi vähemmän. Ja itse asiassa, pakko myöntää, että sohvan puuttumista ei edes kunnolla huomaa. Lienee merkki siitä, että oli turha?

Tulevaisuudessa aion joka tapauksessa miettiä vielä neljännenkin kerran, ennen kuin hankin kotiin mitään uutta. Ehkä uusi makuuhuone voisi jopa näyttää tältä?

30 Designers secret tips: Wonderful Home Decoration http://engelta.hubpages.com/hub/30-Designers-secrets-Wonderful-Home-Decoration

(Kuva: Pinterest)

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Meillä kanssa olisi tavaroiden karsiminen paikallaan.
  Kivalta näyttää nuo kuvat.

  VastaaPoista
 2. Meillä on jo puoli vuotta kevennetty sekä sisustusta että varastoja ja nyt sen todella tuntee ja huomaa siivotessakin. Hyvä fiilis! :) Itse olen kokenut kylpyhuoneiden suunnittelun ehkä vaikeimmaksi kaikesta. Kaakelit on sitten ja pysyy pitkään, kun ne kerran on valittu. Vaikeaa! Ehkä tässä kohtaa oma vaakamainen luonne nousee esiin, eikä mieltä osaa päättää. No, eipä meillä nyt ole kylppärijuttuja tarkoitus tehdäkään.

  VastaaPoista
 3. Niin ne elämisen tarpeet muuttuvat...ja kyllä se sisustusmakukin muuttuu. Minä yritän myös olla ostamatta mitään huonekaluja tänne meidän kotiin, täällä on kaikkea ihan riittävästi. Uudet verhot tilasin Ellokselta ja ne odottavat ripustamista (=syksyä!). Intoa ja mukavia inspiraatioita sinne remonttiinne.

  VastaaPoista
 4. Ja tulin vielä vinkkaamaan, että sinulle on tulossa haaste. Käypä katsomassa blogissani tämän viikon aikana :)

  VastaaPoista
 5. Remontointi on hikistä hommaa, mutta lopputulos kyllä palkitsee. Sisustusmaku tosiaan vaihtelee elämäntilanteen myötä. Meilläkin se näkyy tosi selvästi, jos vertaa blogini alun kuvia nykyisiin. Huh!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!